QuickPay Blog

Her vil vi give et indblik i vores vinkel på online betalinger. Der vil være tekniske beretninger om hvorfor og hvordan vores platform er bygget, samt indlæg hvor vi vil videregive vores erfaringer fra over 20 år inden for online betalinger.

Følg os på facebook og twitter for at blive opdateret når der kommer nye indlæg

Surcharging af kortgebyr

Fra nytår ændrer nye EU-krav reglerne om opkrævning af kortgebyr hos private slutkunder. Vi har inviteret e-commerce ekspert Susan Kaae ind på vores blog for at fortælle om de nye regler.

Læs mere >

Introducing Fraud Filter

Today we introduce the newest addition to our fraud detection.
Using Fraud Filter merchants can set up rulesets fitting their transaction patterns.

Læs mere >

Black Friday 2017

Black Friday er en dag, som vi hvert år ser frem til med både spænding og ydmyghed. Det er en dag, som betyder rigtigt meget for mange tusinde af vores kunder, og det er en dag som stresstester alle systemer og rutiner. Det er i sagens natur vitalt, at alt bare spiller den dag.

Læs mere >

MobilePay Checkout

MobilePay er klar med en hurtigere og nemmere løsning, som også automatisk husker kundens leveringsadresser.

Læs mere >

QuickPay og Bluegarden - kundedrevet udvikling

Den opmærksomme bruger på manage.quickpay.net har måske bemærket en ny feature.
Under Tools > Payment Link er det nu muligt at få genereret mange betalingslinks ved at uploade en csv-fil.

Læs mere >

Customise the look and feel of the payment window

The payment window is one of (if not) the most central parts of receiving payments. And it is important that the payment window look and behave as an integrated part of the shop.

Læs mere >

Secured by Nets

Som den første betalingsgateway lancerede vi sidst i april support for Nets’ sikkerhedsløsning til Dankort-betalinger på nettet. Løsningen går under navnet “Secured By Nets”.

Læs mere >

New Manager Design

Today we move the new manager to the primary domain https://manage.quickpay.net. The new manager provides a redesigned code-base and an updated visual design.

Læs mere >

A Brand new Payment Window

Today we are introducing a brand new default look and feel - also known as the Standard Branding - for our Payment Window.

Læs mere >

Callback queue Post Mortem

Today we experienced an issue with our Callback queue service resulting a much slower than usual delivery of callbacks and a substantial increase of the queue size.

Læs mere >

QuickPay case - Skisport.dk

Skisport.dk sælger alt i udstyr og beklædning til vinter og kulde.

Læs mere >

Black Friday

Man kan have mange holdninger til Black Friday. Fakta er, at det er en handelsdag, som rigtigt mange forbrugere har taget til sig. Samlet set - både i den fysiske detailhandel og på nettet - blev der på dankortet alene købt for lige over 2 mia. kr., og dermed blev dagen den største shoppedag nogensinde i Danmark.

Læs mere >

QuickPay case - Modeslips.dk

Modeslips.dk sælger slips, butterflies og tilbehør til danske webshopkunder og fortæller her om deres nuværende betalingssituation.

Læs mere >

learn.quickpay.net

learn.quickpay.net er en sammenlægning af vores tekniske dokumentation og helpdesk samt en ny QuickPay blog.

Læs mere >

Velkommen til QuickPay Blog

QuickPay er først og fremmest en udviklingsvirksomhed, hvor de fleste ansatte, udover support, arbejder med at udvikle og drifte vores betalingsgateway. Vi har ikke en salgsafdeling og når det meste tid går med udvikling, kan det være en udfordring at komme i dialog med merchants(butikker) og partnere. Kommunikation er svært, og det primære mål med denne blog er, at give et udgangspunkt til at udvikle og udvide samarbejdet med merchants og partnere.

Læs mere >

subscribe via RSS