QuickPay Blog

Her vil vi give et indblik i vores vinkel på online betalinger. Der vil være tekniske beretninger om hvorfor og hvordan vores platform er bygget, samt indlæg hvor vi vil videregive vores erfaringer fra over 20 år inden for online betalinger.

Følg os på facebook og twitter for at blive opdateret når der kommer nye indlæg

Black Friday 2019

Oprindeligt var det isoleret til Black Friday. Så blev det Black Weekend. Og nu ser vi klare tendenser på en Black Week.

Læs mere >

What is product feed marketing?

Perhaps you already know what product feed marketing is, maybe it rings a bell, or it might be that’s it’s an entirely new phrase for you.

Læs mere >

PSD2 - Del 2

PSD2 er i Danmark (og visse andre lande i EU) blevet udskudt i 18 måneder i en såkaldt implementeringsperiode.

Læs mere >

PSD2 - Q&A

PSD2 udskudt - Ny blog

Læs mere >

Køb dansk - må vi give dig et godt tilbud?

Vi lever i et lille land i en global verden. Og ingen brancher har som e-handlen været med til at bryde grænser ned.

Læs mere >

Black Friday 2018

Black Friday har de seneste år været den travleste dag for danske webbutikker, og det var også tilfældet i 2018, hvor sidste års rekorder igen blev slået.

Læs mere >

Har I en plan B?

Som Black Friday og julen nærmer sig, fyldes vores mailbokse med gode råd og anbefalinger til, hvordan man gør sin butik klar til presset - og så skal vi da heller ikke gøre os for gode til at synge om en af vores kæpheste.

Læs mere >

Swish og QuickPay

Til at fortælle om deres oplevelser med Swish har vi inviteret Tobias Müller fra Real Coffee og Rasmus Skov fra skisport.dk

Læs mere >

Swish och QuickPay

Till att berätta om deras upplevelser med Swish har vi bjudit in Tobias Müller från Real Coffee och Rasmus Skov från skisport.dk

Læs mere >

Stiller din indløser krav om 3-D Secure?

Vi ser i stigende grad, at indløserne stiller krav om, at transaktioner skal gennemføres med 3-D Secure. 3-D Secure er en fællesbetegnelse for teknologier som Verified by Visa og Mastercard Secure Code.

Læs mere >

MobilePay Checkout på Greenline.dk

Som en af de første har Greenline.dk integreret MobilePay Checkout i deres webbutik. Med MobilePay Checkout kan butikken hente kundens leveringsoplysninger direkte fra MobilePay, så kunden dermed slipper for at indtaste det i forbindelse med købet.

Læs mere >

12 things to get higher conversions and lower costs when selling on Google Shopping

Ben Culpin from WakeupData shares his tips on how to get higher conversions and lower costs when selling on Google Shopping

Læs mere >

Tal fra foråret 2018

Foråret er (endelig) over os, og i forårs-kådheden har vi samlet lidt tal, som vi gerne vil dele.

Læs mere >

Surcharging pt.2

As of the 1st of January 2018 it has not been legal for EU merchants to surcharge card fees on private cards. It is however legal to surcharge the card fee on corporate cards.

Læs mere >

Apple Pay

Apple Pay blev lanceret i Danmark i efteråret 2017 for kunder i Jyske Bank og Nordea. Som den første større danske betalingsgateway giver QuickPay nu alle sine kunder mulighed for at modtage Apple Pay betalinger i samarbejde med kortindløseren Clearhaus.

Læs mere >

Surcharging af kortgebyr

Fra nytår ændrer nye EU-krav reglerne om opkrævning af kortgebyr hos private slutkunder. Vi har inviteret e-commerce ekspert Susan Kaae ind på vores blog for at fortælle om de nye regler.

Læs mere >

Introducing Fraud Filter

Today we introduce the newest addition to our fraud detection.
Using Fraud Filter merchants can set up rulesets fitting their transaction patterns.

Læs mere >

Black Friday 2017

Black Friday er en dag, som vi hvert år ser frem til med både spænding og ydmyghed. Det er en dag, som betyder rigtigt meget for mange tusinde af vores kunder, og det er en dag som stresstester alle systemer og rutiner. Det er i sagens natur vitalt, at alt bare spiller den dag.

Læs mere >

MobilePay Checkout

MobilePay er klar med en hurtigere og nemmere løsning, som også automatisk husker kundens leveringsadresser.

Læs mere >

QuickPay og Bluegarden - kundedrevet udvikling

Den opmærksomme bruger på manage.quickpay.net har måske bemærket en ny feature.
Under Tools > Payment Link er det nu muligt at få genereret mange betalingslinks ved at uploade en csv-fil.

Læs mere >

Customise the look and feel of the payment window

The payment window is one of (if not) the most central parts of receiving payments. And it is important that the payment window look and behave as an integrated part of the shop.

Læs mere >

Secured by Nets

Som den første betalingsgateway lancerede vi sidst i april support for Nets’ sikkerhedsløsning til Dankort-betalinger på nettet. Løsningen går under navnet “Secured By Nets”.

Læs mere >

New Manager Design

Today we move the new manager to the primary domain https://manage.quickpay.net. The new manager provides a redesigned code-base and an updated visual design.

Læs mere >

A Brand new Payment Window

Today we are introducing a brand new default look and feel - also known as the Standard Branding - for our Payment Window.

Læs mere >

Callback queue Post Mortem

Today we experienced an issue with our Callback queue service resulting a much slower than usual delivery of callbacks and a substantial increase of the queue size.

Læs mere >

QuickPay case - Skisport.dk

Skisport.dk sælger alt i udstyr og beklædning til vinter og kulde.

Læs mere >

Black Friday

Man kan have mange holdninger til Black Friday. Fakta er, at det er en handelsdag, som rigtigt mange forbrugere har taget til sig. Samlet set - både i den fysiske detailhandel og på nettet - blev der på dankortet alene købt for lige over 2 mia. kr., og dermed blev dagen den største shoppedag nogensinde i Danmark.

Læs mere >

QuickPay case - Modeslips.dk

Modeslips.dk sælger slips, butterflies og tilbehør til danske webshopkunder og fortæller her om deres nuværende betalingssituation.

Læs mere >

learn.quickpay.net

learn.quickpay.net er en sammenlægning af vores tekniske dokumentation og helpdesk samt en ny QuickPay blog.

Læs mere >

Velkommen til QuickPay Blog

QuickPay er først og fremmest en udviklingsvirksomhed, hvor de fleste ansatte, udover support, arbejder med at udvikle og drifte vores betalingsgateway. Vi har ikke en salgsafdeling og når det meste tid går med udvikling, kan det være en udfordring at komme i dialog med merchants(butikker) og partnere. Kommunikation er svært, og det primære mål med denne blog er, at give et udgangspunkt til at udvikle og udvide samarbejdet med merchants og partnere.

Læs mere >

subscribe via RSS