QuickPay Blog

Følg QuickPay på facebook og twitter for at se når der kommer opdateringer

Coronaåret der gik - et kig på internethandlen

Det er i dag 11. marts 2021. Det er i dag præcis et år siden, vores statsminister på et pressemøde lukkede Danmark ned.

Læs mere >

Tech Tip: Promote facilitators

PSD2 is upon us and with it came a more heavily enforced Strong Customer Authentication (SCA) requirement.

Læs mere >

Bliv klar til Black Friday 2020

Black Friday kommer snigende og man kan ikke kalde sig betalingsudbyder uden også at give sit besyv med. For du er måske klar, men er du nu også helt sikker?

Læs mere >

Få en QuickPay-konto

Opret en konto i dag - det er gratis at teste


Popup Best Practices anno 2020

… med data fra 10.279.153.157 besøgende. I dette blogpost skal vi tale om popups! Dem kender vist alle sammen. De er både hadet og elsket, afhængig af hvem du spørger og hvordan de bliver brugt.

Læs mere >

QuickPay News - November 2020

Kalenderen siger november og snart sætter julehandlen for alvor ind! Nu behøver vi ikke, at tale meget om at 2020 nok har taget mange af os på sengen. Og som om Corona pandemien ikke var nok en joker inden vi indtræder i årets største salgsmåneder, så nærmer vi os også afslutningen på den såkaldte “implementeringsfase” for PSD2.

Læs mere >

Back din back-up up - julen står for døren

Julehandlen og 4. kvartal giver enhver købmand i detailbranchen julelys i øjnene. Men kigger du ned til drift-folkene, IT og de andre gode mænd og kvinder, der hver dag sørger for en strømlinet webshop uden tekniske udfordringer, så kan det godt være at julelysene er sløret af bekymrede tanker.

Læs mere >

QuickPay News - Oktober 2020

Som noget helt nyt vil vi hos QuickPay i starten af en ny kalendermåned, kigge tilbage på den forgangne og tage en lille status på, hvad der er sket og hvad vi har arbejdet på. For vidste du, at vi rent faktisk er 18 medarbejdere, som hver dag arbejder på at gøre QuickPay lidt bedre end dagen før?

Læs mere >

Apoteka - En kundehistorie

Apoteka er virksomheden bag platformen til det succesfulde online apotek www.apopro.dk. Vi har talt med Martin Glesner, founder og CEO hos Apoteka, for at blive klogere på apoteker verdenen, for hvordan tager man et så traditionelt fag og flytter det online?

Læs mere >

Undo Forsikring - En kundehistorie

Undo er et fremadstormende forsikringsselskab, der med innovative løsninger og uovertruffen brugervenlighed, vil sikre at forsikringer skal være allemandseje!

Læs mere >

Corona og internethandel

Denne artikel er en opsamling på og sammenlægning af 7 Linkedin opslag fra 20. marts til 5. juni, der fortalte QuickPays vinkel på corona-krisen i foråret 2020

Læs mere >

LinusPro - En kundehistorie

LinusPro har siden 2014 lavet kosttilskud til den kvalitetsbevidste forbruger. Fitness-bølgen skvulper (fortsat) over os og kosttilskud og proteinpulver er en daglig del af mange danskeres kost. Tidligere har sådanne kosttilskud ellers været forbeholdt elitesportsudøvere, men LinusPro sikrer hverdagens sportsmand og -kvinde kvalitetsprodukter, uden skadelige stoffer.

Læs mere >

The Athlete's Foot - En kundehistorie

The Athlete’s Foot er en sneaker-kæde med vind i sejlene! Med 8 butikker i blandt andet Kolding, Odense, København og Frederiksberg kan alle danske kunder købe online på theathletesfoot.dk og i bedste omni-channel strategi, returnere og bytte direkte i butikken.

Læs mere >

Et kig ind i krystalkuglen: 10 vigtige abonnements-tendenser, som vil fylde meget i 20’erne

Her ved indgangen til et nyt årti, så er det svært ikke at kigge tilbage på det årti, som er gået, og særligt interessant bliver det, hvis man tager sine abonnementsbriller på, og betragter udviklingen. 

Læs mere >

Black Friday 2019

Oprindeligt var det isoleret til Black Friday. Så blev det Black Weekend. Og nu ser vi klare tendenser på en Black Week.

Læs mere >

What is product feed marketing?

Perhaps you already know what product feed marketing is, maybe it rings a bell, or it might be that’s it’s an entirely new phrase for you.

Læs mere >

PSD2 - Del 2

PSD2 er i Danmark (og visse andre lande i EU) blevet udskudt i 18 måneder i en såkaldt implementeringsperiode.

Læs mere >

PSD2 - Q&A

OBS Finanstilsynet kom i starten af september med en besked om at de har indført en 18 måneders “implementations-periode” for PSD2.

Læs mere >

Køb dansk - må vi give dig et godt tilbud?

Vi lever i et lille land i en global verden. Og ingen brancher har som e-handlen været med til at bryde grænser ned.

Læs mere >

Black Friday 2018

Black Friday har de seneste år været den travleste dag for danske webbutikker, og det var også tilfældet i 2018, hvor sidste års rekorder igen blev slået.

Læs mere >

Har I en plan B?

Som Black Friday og julen nærmer sig, fyldes vores mailbokse med gode råd og anbefalinger til, hvordan man gør sin butik klar til presset - og så skal vi da heller ikke gøre os for gode til at synge om en af vores kæpheste.

Læs mere >

Swish og QuickPay

Til at fortælle om deres oplevelser med Swish har vi inviteret Tobias Müller fra Real Coffee og Rasmus Skov fra skisport.dk

Læs mere >

Swish och QuickPay

Till att berätta om deras upplevelser med Swish har vi bjudit in Tobias Müller från Real Coffee och Rasmus Skov från skisport.dk

Læs mere >

Stiller din indløser krav om 3-D Secure?

Vi ser i stigende grad, at indløserne stiller krav om, at transaktioner skal gennemføres med 3-D Secure. 3-D Secure er en fællesbetegnelse for teknologier som Verified by Visa og Mastercard Secure Code.

Læs mere >

MobilePay Checkout på Greenline.dk

Som en af de første har Greenline.dk integreret MobilePay Checkout i deres webbutik. Med MobilePay Checkout kan butikken hente kundens leveringsoplysninger direkte fra MobilePay, så kunden dermed slipper for at indtaste det i forbindelse med købet.

Læs mere >

12 things to get higher conversions and lower costs when selling on Google Shopping

Ben Culpin from WakeupData shares his tips on how to get higher conversions and lower costs when selling on Google Shopping

Læs mere >

Tal fra foråret 2018

Foråret er (endelig) over os, og i forårs-kådheden har vi samlet lidt tal, som vi gerne vil dele.

Læs mere >

Surcharging pt.2

As of the 1st of January 2018 it has not been legal for EU merchants to surcharge card fees on private cards. It is however legal to surcharge the card fee on corporate cards.

Læs mere >

Apple Pay

Apple Pay blev lanceret i Danmark i efteråret 2017 for kunder i Jyske Bank og Nordea. Som den første større danske betalingsgateway giver QuickPay nu alle sine kunder mulighed for at modtage Apple Pay betalinger i samarbejde med kortindløseren Clearhaus.

Læs mere >

Surcharging af kortgebyr

Fra nytår ændrer nye EU-krav reglerne om opkrævning af kortgebyr hos private slutkunder. Vi har inviteret e-commerce ekspert Susan Kaae ind på vores blog for at fortælle om de nye regler.

Læs mere >

Introducing Fraud Filter

Today we introduce the newest addition to our fraud detection.
Using Fraud Filter merchants can set up rulesets fitting their transaction patterns.

Læs mere >

Black Friday 2017

Black Friday er en dag, som vi hvert år ser frem til med både spænding og ydmyghed. Det er en dag, som betyder rigtigt meget for mange tusinde af vores kunder, og det er en dag som stresstester alle systemer og rutiner. Det er i sagens natur vitalt, at alt bare spiller den dag.

Læs mere >

MobilePay Checkout

MobilePay er klar med en hurtigere og nemmere løsning, som også automatisk husker kundens leveringsadresser.

Læs mere >

QuickPay og Bluegarden - kundedrevet udvikling

Den opmærksomme bruger på manage.quickpay.net har måske bemærket en ny feature.
Under Tools > Payment Link er det nu muligt at få genereret mange betalingslinks ved at uploade en csv-fil.

Læs mere >

Customise the look and feel of the payment window

The payment window is one of (if not) the most central parts of receiving payments. And it is important that the payment window look and behave as an integrated part of the shop.

Læs mere >

Secured by Nets

Som den første betalingsgateway lancerede vi sidst i april support for Nets’ sikkerhedsløsning til Dankort-betalinger på nettet. Løsningen går under navnet “Secured By Nets”.

Læs mere >

New Manager Design

Today we move the new manager to the primary domain https://manage.quickpay.net. The new manager provides a redesigned code-base and an updated visual design.

Læs mere >

A Brand new Payment Window

Today we are introducing a brand new default look and feel - also known as the Standard Branding - for our Payment Window.

Læs mere >

Callback queue Post Mortem

Today we experienced an issue with our Callback queue service resulting a much slower than usual delivery of callbacks and a substantial increase of the queue size.

Læs mere >

QuickPay case - Skisport.dk

Skisport.dk sælger alt i udstyr og beklædning til vinter og kulde.

Læs mere >

Black Friday

Man kan have mange holdninger til Black Friday. Fakta er, at det er en handelsdag, som rigtigt mange forbrugere har taget til sig. Samlet set - både i den fysiske detailhandel og på nettet - blev der på dankortet alene købt for lige over 2 mia. kr., og dermed blev dagen den største shoppedag nogensinde i Danmark.

Læs mere >

QuickPay case - Modeslips.dk

Modeslips.dk sælger slips, butterflies og tilbehør til danske webshopkunder og fortæller her om deres nuværende betalingssituation.

Læs mere >

learn.quickpay.net

learn.quickpay.net er en sammenlægning af vores tekniske dokumentation og helpdesk samt en ny QuickPay blog.

Læs mere >

Velkommen til QuickPay Blog

QuickPay er først og fremmest en udviklingsvirksomhed, hvor de fleste ansatte, udover support, arbejder med at udvikle og drifte vores betalingsgateway. Vi har ikke en salgsafdeling og når det meste tid går med udvikling, kan det være en udfordring at komme i dialog med merchants(butikker) og partnere. Kommunikation er svært, og det primære mål med denne blog er, at give et udgangspunkt til at udvikle og udvide samarbejdet med merchants og partnere.

Læs mere >

subscribe via RSS