Welcome to QuickPay blog

QuickPay news
Payment news
Market analysis
Guest posts

3-D Secure info for merchants som kører recurring betalinger

14. oktober 2022 er skæringsdatoen for, hvornår betalingsøkosystemet tager 3-D Secure version 1 ud af drift. Det burde ikke give problemer for hverken dine betalinger eller din webshop, men for en god ordens skyld så har vi her samlet hvad, der er værd at vide omkring pensionen af 3-D Secure version 1. Betalingsøkosystemet har i lang tid været influeret af, at sikkerheden i betalingerne skulle forøges, og derfor opfandt man 3-D Secure. Nu har 3-D Secure v1 kørt i mange år, og siden 2019 har det været muligt for Webshops og PSP’er, såsom Quickpay, at køre betalinger med 3-D Secure v2. Per d. 14. oktober 2022 understøttes version 1 af 3-D Secure ikke længere, hvorfor alle betalinger fremadrettet skal ske med 3-D Secure v2.

Tech Tip: Promote facilitators

PSD2 is upon us and with it came a more heavily enforced Strong Customer Authentication (SCA) requirement.

Apoteka - En kundehistorie

Apoteka er virksomheden bag platformen til det succesfulde online apotek www.apopro.dk. Vi har talt med Martin Glesner, founder og CEO hos Apoteka, for at blive klogere på apoteker verdenen, for hvordan tager man et så traditionelt fag og flytter det online?

The Athlete's Foot - En kundehistorie

The Athlete’s Foot er en sneaker-kæde med vind i sejlene! Med 8 butikker i blandt andet Kolding, Odense, København og Frederiksberg kan alle danske kunder købe online på theathletesfoot.dk og i bedste omni-channel strategi, returnere og bytte direkte i butikken.

PSD2 - Del 2

Stiller din indløser krav om 3-D Secure?

Vi ser i stigende grad, at indløserne stiller krav om, at transaktioner skal gennemføres med 3-D Secure. 3-D Secure er en fællesbetegnelse for teknologier som Verified by Visa og Mastercard Secure Code.

MobilePay Checkout på Greenline.dk

Som en af de første har Greenline.dk integreret MobilePay Checkout i deres webbutik. Med MobilePay Checkout kan butikken hente kundens leveringsoplysninger direkte fra MobilePay, så kunden dermed slipper for at indtaste det i forbindelse med købet.

12 things to get higher conversions and lower costs when selling on Google Shopping

Ben Culpin from WakeupData shares his tips on how to get higher conversions and lower costs when selling on Google Shopping

QuickPay og Bluegarden - kundedrevet udvikling

Den opmærksomme bruger på manage.quickpay.net har måske bemærket en ny feature.
Under Tools > Payment Link er det nu muligt at få genereret mange betalingslinks ved at uploade en csv-fil.

New Manager Design

Today we move the new manager to the primary domain https://manage.quickpay.net. The new manager provides a redesigned code-base and an updated visual design.