QuickPay er først og fremmest en udviklingsvirksomhed, hvor de fleste ansatte, udover support, arbejder med at udvikle og drifte vores betalingsgateway. Vi har ikke en salgsafdeling og når det meste tid går med udvikling, kan det være en udfordring at komme i dialog med merchants(butikker) og partnere. Kommunikation er svært, og det primære mål med denne blog er, at give et udgangspunkt til at udvikle og udvide samarbejdet med merchants og partnere.

Hos QuickPay bestræber vi os på at lave den bedste betalingsgateway. Som i den bedste betalingsgateway overhovedet. Et pålideligt, sikkert og dynamisk produkt der sikrer, at vores merchants er bedst muligt klædt på til at modtage betalinger.

Med udgangspunkt i mere end 20 års erfaring inden for online betalinger, vil vi gerne bidrage med vores vinkel på onlinebetalinger og klæde webbutikker endnu bedre på til at modtage betalinger. Denne blog vil også være en mulighed for at få et indblik i nogle af de tekniske betragtninger bag udviklingen af QuickPay. Løbende vil vi også invitere online webbutikker og eksterne partnere ind til at komme med deres historier.

Grundlæggende ønsker vi med denne blog at komme i dialog, og derigennem både gøre jer bedre til at modtage betalinger og gøre os klogere på jeres behov og ønsker.

Kort om den nye platform

Som I måske ved lancede vi i starten af 2015 v10 - også kaldt “den nye platform”. “Den gamle platform”, som på det tidspunkt var i v7, blev bygget i en tid hvor PBS var eneste indløser, og hvor branchen generelt så meget anderledes ud. Dette medførte over tid udfordringer med at udvikle platformen og samtidigt sikre stabilitet.

Den nye platform er bygget til at være flexibel nok til at kunne danne grundlag for de næste mange år, og samtidigt sikre at vi yder et stabilt produkt.

I et senere indlæg vil vi beskrive nogle af de tanker, der ligger bag designet af den nye platform, og fortælle om de valg og beslutninger der kan ligge bag når nye funktionalitet tilføjes.

Dialog

Selvom vi fra start har en masse ideer til indlæg, vil vi også meget gerne høre fra jer, hvis I har ønsker eller gode ideer til indlæg. Ønsker I selv at bidrage med erfaringer eller fx en historie om online betalinger og/eller QuickPay, er I også meget velkommen til at kontakte os.

Ideer, indlæg eller andre inputs er altid meget velkommen på kgb@quickpay.net.

Som tidligere skrevet er vores ønske med denne blog at komme i dialog. Som udgangspunkt har vi dog valgt ikke at inkludere et kommentarfelt direkte på bloggen. I stedet poster vi indlæg på vores facebook og twitter, hvor vi håber, I vil være med til at snakke om online betalinger.