Skisport.dk sælger alt i udstyr og beklædning til vinter og kulde.

Find Skisport.dk på www.skisport.dk og www.skidresor.com

Hvad er den største udfordring for jer?

Vi har en kompakt sæson. 75 % af omsætningen på 4 af årets måneder. Det stiller krav til planlægning, fleksibilitet og at alle er på dupperne i en meget intensiv periode.

Hvad er I særligt stolte af?

Vores sortiment, leveringstid og kundeservice. Vi har det bedste udvalg i Skandinavien på rigtig mange varegrupper, og med rigtig dygtige medarbejdere er vi i stand til at rådgive kunderne på ligeså højt plan som i en ”almindelig” skibutik. Vores kundeservice svarer alle henvendelser indenfor højst 12 timer, og 75 % af alle henvendelser er besvaret indenfor 2 timer på alle ugens dage. Vi lagerfører selv alle varer, så dag til dag leveringen er en selvfølge. 99,7 % af alle ordrer afsendes indenfor 24 timer på hverdage.

Hvad er den næste store ting I pønser på ?

Den holder vi lidt ind til kroppen, vi har kraftig vækst i salget i både Danmark og Sverige. Men et par tanker kunne være loyalitetsklub, butik eller flere markeder. Så er der lagt lidt røgslør ud :o)

Hvorfor har I valgt at bruge QuickPay?

Tradition, stabilitet og pris. Det har opfyldt vores behov siden ruder konge var knægt, så hvorfor ændre på det samarbejde.

Hvad kan vi hos QuickPay gøre bedre ?

Flere og bedre integrerede indløsningsmuligheder.

Følg os på: https://www.instagram.com/skisportdk/ og https://www.facebook.com/skisportdk

Ønsker I at komme på blog’en som en QuickPay case, er I velkomne til at sende en mail til kgb@quickpay.net