Den opmærksomme bruger på manage.quickpay.net har måske bemærket en ny feature.
Under Tools > Payment Link er det nu muligt at få genereret mange betalingslinks ved at uploade en csv-fil.

Et brugsscenarie kunne være, at man i sit bogholderi-system har en række ubetalte fakturaer, man gerne vil have “kradset penge ind for”.
En nem måde for jeres kunder vil være at modtage et link. De skal herefter blot klikke på det og betale med deres kort. Et link som vil være forudfyldt med det udestående beløb, valuta og en reference i form af ordrenummer.

I videoen kan man se hvor nemt det gøres:

I sig selv er featuren ikke raketvidenskab. Man har alle dage kunnet gøre dette via vores API.
At vi vælger at omtale featuren her skyldes, at der gemmer sig pointer, som det er værd at fremhæve.

  1. Vores API er ret fleksibelt. QuickPay Manager er bygget på vores API, og det betyder, at features i vores manager kan indarbejdes i shopsystem og egne backends.

  2. Vi sigter altid efter at have et agilt og dynamisk produkt. Vi tror på, at det bedste produkt vinder over marketing. Og det fordrer evig produktudvikling - hvilket igen betyder, at vi lytter til hvad markedet og kunderne efterspørger.

Den konkrete lille feature er et klassisk eksempel på, hvordan produktet løbende udvikles. Vi fik en henvendelse fra Bluegarden, om vi kunne lave et stykke specialudviklet software til dem.
Vi fik vendt opgaven til, at det var en generisk feature, som flere kunder kunne få brug for. I stedet for en engangs-opgave blev featuren tilføjet til vores manager, så det kommer alle til gode.

Tue fra Bluegarden A/S udtaler om processen:
”Det har været overraskende nemt at bruge QuickPay. Vi havde en udfordring med at integrere et ældre system til deres API, så jeg forhørte om muligheden for at bruge en CSV-fil.

Jeg forestillede mig at QuickPay skulle bruge konsulenttimer på at bearbejde filen. I stedet har de lavet en super nem funktion, hvor jeg bare skal trykke på 2 knapper, og så har jeg hvad jeg skal bruge.

Samtidig har de været hurtige til at tilføje funktionen, så vi kunne komme i gang så hurtigt som muligt.”