MobilePay er klar med en hurtigere og nemmere løsning, som også automatisk husker kundens leveringsadresser.

Et nyt såkaldt MobilePay Checkout med automatisk gemte leveringsadresser gør det muligt at betale for et par ski eller den helt rigtige dørklokke med ned til tre klik og et swipe. Hurtigere kan det dårligt gøres.

Som den første betalingsgateway er QuickPay klar til at tilbyde muligheden for MobilePay Checkout.

”MobilePay Online er i forvejen i kæmpe vækst og på vej til at blive uundværlig i enhver webshop. Med den nye løsning bliver det endnu mere attraktivt, fordi hurtigere og nemmere netkøb for kunden erfaringsmæssigt får færre til at falde fra i købsprocessen. Det er helt centralt for webshoppens omsætning,” - siger QuickPays direktør, Thomas Jensen.

Løsningen er allerede rullet ud på to pilot-webshops, nemlig skisport.dk og greenline.dk.

Når en kunde kommer ind på et af disse sites, kan et typisk køb fra telefonen fremover foregå sådan her:

  1. Klik på den ønskede vare, og at du gerne vil gå til kassen
  2. Vælg leveringssted. Webshoppen kan dog gøre det endnu nemmere for kunden og blot have én forud fastlagt leveringsmetode, f.eks. nærmeste pickup point
  3. Klik på den nye MobilePay Checkout-knap og aktiver dermed MobilePay appen på din telefon
  4. Inde i MobilePay-appen vælger du din hjemmeadresse eller evt. en anden eller tredje forud indlagt leveringsadresse
  5. Swipe godkendt for købet
  6. I samme øjeblik får du en kvittering op på skærmen samt en bekræftelse i MobilePay på, at butikken kan trække pengene fra din konto

“Med den nye løsning er du fri for at indtaste kortdata og adresseoplysninger. Jeg kan ikke forestille mig en webshopbetaling, der er smartere og hurtigere. Vi har store forventninger til MobilePay Checkout” - siger Rasmus Skov, indehaver af Skisport.dk, en af landets største ski webshops.

Ønsker man at få MobilePay Checkout på sin shop kan man læse mere om løsningen på MobilePay Checkout, og se den tekniske implementation.

Man er som altid også velkommen til at skrive til support@quickpay.net, hvis man har spørgsmål.