Vi lever i et lille land i en global verden. Og ingen brancher har som e-handlen været med til at bryde grænser ned.

Derfor ser vi også mange danske webshops vælge internationale betalingsleverandører. Både fordi de har et godt produkt, men i ligeså høj grad også fordi de har en høj kendskabsgrad drevet af dygtig markedsføring.

Hos QuickPay sætter vi en ære i at levere det bedste mulige produkt til bedste mulige pris. Og derfor er vi nysgerrige efter at vide, hvad der får danske webshops til at vælge fx Stripe eller Adyen som betalingsleverandør.

Faktisk er vi overbeviste om, at vi kan levere en særdeles konkurrencedygtig pakke med en sammenligneligt produkt til en garanteret skarpere pris.

Er du derfor kunde hos en af de to ovennævnte, og ønsker du dig en konkurrencedygtig dansk leverandør, så tag gerne fat i os. Så finder vi en løsning og en total-pris, som vi er ret sikre på vil gøre jer glade.

Skriv derfor gerne til sales@quickpay.net - naturligvis ganske uforpligtende - hvis I ønsker en dialog om jeres samlede løsning.

Baggrund

Vores brancheforening gør fra tid til anden opmærksom på en tendens, hvor vi som danske forbrugere køber mere og mere i udenlandske netbutikker. Vi lægger populært sagt flere kroner i udlandet, end udlændinge lægger i danske netbutikker.

Og på lige præcis betalingsområdet virker det “ekstra dumt”. Vi har i Danmark unikke danske betalingsmidler (Dankort og MobilePay), som man afskærer sig fra ved at vælge en international leverandør. Og konkurrencen på det danske marked har i mange år været så hård, at priserne er blevet særdeles skarpe og produkterne ganske gode.

Prøv os - uforpligtende, uden oprettelsespris, uden binding eller andet med småt.