The Athlete’s Foot er en sneaker-kæde med vind i sejlene! Med 8 butikker i blandt andet Kolding, Odense, København og Frederiksberg kan alle danske kunder købe online på theathletesfoot.dk og i bedste omni-channel strategi, returnere og bytte direkte i butikken.

Sneaks har siden 90’erne været en fast bestanddel af enhver modebevidst kvinde og mands klædeskab. Det er skoen der skaber stilen og mængden af sneaker fanatikere, der ligger i kø til de nyeste sneaker releases er stødt stigende. Netop dén kundeskare formår The Athletes Foot at appellere til. Der er også plads til de kunder, der ikke name-dropper Puma Cell Venom seneste farve lancering, men blot vil have Adidas’ legendariske Stan Smith - fordi de stadig efter 50 år på markedet, er de fedeste sko til enhver lejlighed!

Valg af QuickPay

En nytænkning og opdatering af deres webshopplatform ledte til, at The Athlete’s Foot blev kunde hos QuickPay og vi er enormt stolte over, at kunne tiltrække en kunde med et så stort internationalt bagland! The Athlete’s Foot er nemlig en del af den verdensomspændende kæde med samme navn, med butikker på samtlige kontinenter.

Chris Hansen, E-commerce Operations Manager hos The Athlete’s Foot, fortæller, at de ikke var i tvivl da valget om betalingsgateway skulle træffes:

“Flere i teamet havde tidligere stiftet bekendtskab med QuickPay, så da vi skulle skifte platformen på The Athlete’s Foot til WooCommerce var QuickPay et nemt valg for os.”

Et hurtigt kig under skrivebordene her hos QuickPay afslører også, at sneakers er en fast del af garderoben hos både udviklere, kundeservice og selv direktøren har New Balance sneakers på. Og mens sportsmærker som Nike, Adidas, Asics og Puma lægger navn til beklædningen både på og uden for træningsbanen, så sikrer The Athlete’s Foot at forbrugerne altid får sidste nye trends inden for både tøj, sneakers og accessories.

Nærhed med markedet

Hos QuickPay er det alfa omega, at inddrage brugerhistorier og hele tiden have fingeren på pulsen når det kommer til vores kunders og markedets krav til betalingsløsninger. Derfor vil vi fortsat sikre de bedst mulige integrationer til de webshopplatforme, markedet rent faktisk bruger. Den simple integration til WooCommerce, var udslagsgivende for valget af QuickPay hos The Athlete’s Foot

“Integrationen til WooCommerce er super nem og samtidig er QuickPays manager brugervenlig og let tilgængelig.” siger Chris Hansen.

På samme måde vil vi hos QuickPay sikre, at vores kunder har alle muligheder når det kommer til betalingsløsninger. Inden længe introducerer vi en helt ny integration til MobilePay Subscriptions til webshops med abonnementsløsninger. Men mere om det en anden dag!

Fremtiden

Vi håber selv at der åbner en butik i Aarhus city, men indtil da står væksten ikke stille hos The Athlete’s Foot. Netop nu ekspanderes der i Sverige og selvom udsigterne til en fysisk butik i 8000 måske er lange, så kan alle vi sneaker-elskende århusianere (ja - vi taler om os selv) smutte forbi webshoppen og få stillet vores sneaker-fix.


Vi leder altid efter nye spændende virksomheder, som vi kan få lov at tale med og lære endnu mere omkring brancher og hvordan QuickPays løsninger gavner jeres forretning.

Skriv endelig en mail til lwl@quickpay.net, hvis den næste artikel skal omhandle dig og din virksomhed.