LinusPro har siden 2014 lavet kosttilskud til den kvalitetsbevidste forbruger. Fitness-bølgen skvulper (fortsat) over os og kosttilskud og proteinpulver er en daglig del af mange danskeres kost. Tidligere har sådanne kosttilskud ellers været forbeholdt elitesportsudøvere, men LinusPro sikrer hverdagens sportsmand og -kvinde kvalitetsprodukter, uden skadelige stoffer.

Samtlige pulverprodukter produceres og pakkes i Danmark, hvilket er med til at sikre den høje kvalitet der betegner LinusPro og deres produkter.

Word of mouth er stadig relevant i 2020

Bedst som man tænker, at man selv burde træne mere, så kan LinusPro skrive under på, at der rent faktisk er flere og flere, der rejser sig fra de bløde sofapuder. Et stigende fokus på mental og fysisk sundhed giver plads til virksomheder som LinusPro, der har cementeret sig som en værdifuld spiller på markedet for kosttilskud.

LinusPro benytter QuickPay som betalingsløsning på deres webshop. Samarbejdet er forholdsvist nyt, men på trods kan Mathilde (Marketingkoordinator hos LinusPro ApS) afsløre at samarbejdet har vist sig meget driftsikkert:

“Vi har ikke haft nogen problemer med betaling siden vi skiftede til QuickPay, så det er vi super glade for.“

Det er ikke altid en nem process at finde den rette løsning, når mulighederne er mange. Det betyder noget, at ens netværk siger go’ for en løsning.

“Vi skiftede, fordi vi kun har hørt godt om QuickPay og fik det anbefalede af rigtig mange. Vi har læst en del anmeldelser for at finde frem til det helt rigtige, og vi har spurgt til råds i diverse grupper. Vi valgte derfor QuickPay.” fortæller Mathilde.

Men god omtale kommer ikke af sig selv og produktet skal naturligvis leve op til forventningerne. Derfor forsøger vi hos QuickPay konstant, at gøre det vi gjorde i dag, bedre i morgen. Vi forsøger at gøre selve opsætningen så nem som muligt, så man hurtigt kan komme i gang med betalinger på sin webshop. Dette anerkender LinusPro, deres implementeringsprocess har også været særdeles nem og endnu en årsag til, at QuickPay udmærkede sig som den rette løsning for LinusPro.

“Vi synes, at det fungerer rigtig godt samtidig med, at det er helt vildt nemt at finde ud af, og det er let tilgængeligt. Det kræver ikke det helt store at få implementeret QuickPay i forhold til mange andre betalingsløsninger. Derudover understøtter I alle de betalingsmuligheder, som vi efterspørger.”

En gennemsigtig og pålidelig betalingsgateway

Hos QuickPay vil vi gerne sikre vores kunder fuld gennemskuelighed, derfor er det altså op til den enkelte kunde, at vælge dén indløser, som passer til deres behov. Vores kunder er heller ikke låst af langvarige abonnementer eller aftaler med binding. Vi vil nemlig hellere sikre, at vores kunder ønsker at blive hos os - og måden vi gør dét er ved konstant at udvide og højne vores kundeservice og forbedre vores løsninger. Glade kunder skal blive fordi de fortsat er tilfredse og ikke fordi de er bundet på hænder og fødder.

Vi forudser, at LinusPro fortsætter deres vækst i de næste mange år der kommer og forhåbentlig får vi hos QuickPay lov at følge dem på deres rejse!

Se LinusPro’s lækre kvalitets kosttilskud, mineral- og vitamintilskud, proteinpulver, energidrikke og meget meget mere lige her: https://linuspro.dk/

Vi takker Mathilde Gladov, marketingkoordinator fra LinusPro ApS, for samarbejdet om denne artikel.


Vi leder altid efter nye spændende virksomheder, som vi kan få lov at tale med og lære endnu mere omkring brancher og hvordan QuickPays løsninger gavner jeres forretning.

Skriv endelig en mail til lwl@quickpay.net, hvis den næste artikel skal omhandle dig og din virksomhed.