Undo er et fremadstormende forsikringsselskab, der med innovative løsninger og uovertruffen brugervenlighed, vil sikre at forsikringer skal være allemandseje!

Undo er funderet i brugervenlighed og brugerkontrol ikke mindst. Forsikring kan være en kompliceret størrelse at forstå, der er en lav følelse af value for money - for som bekendt, er de bedste forsikringer jo dem man ikke får brug for. Denne hymne gentager sig, men hvad så når den yngre generation ikke køber ind på præmissen om, at forsikring er noget man har, selvom det ikke giver direkte værdi i hverdagen?

40% af de danske unge mellem 21-35 år har ikke nogen forsikring. Årsagen kan måske findes i netop den manglende følelse af værdi og en kompliceret forretningsmodel og prissætning.

Netop af dén årsag, har Undo bevidst en anden tilgang til forsikringer, end de mere traditionelle forsikringsselskaber. Det handler om, at give brugeren kontrol over sine forsikringer. Undo taler til deres kunder i et sprog, som de forstår og krydret med den bedst mulige teknologi, har man opskriften på et fremadstormende, ungt forsikringsselskab, som ganske ydmygt vil ændre måden at købe forsikringer på!

undo-intro

Intet er overladt til tilfældighederne

Data er grundlag for alt Undo foretager sig. Teknologien bag udregning af forsikringssum og dækning, er bygget op om at brugeren besvarer 7-8 spørgsmål. Besvarelserne danner udgangspunkt for forsikrings sammensætningen. Har du en el-cykel, en hund eller en dyr mobil? Din forsikring bliver skabt til dig og forsikringssum beregnes med teknologi.

Data bruges også til at sikre udvikling og fremdrift så Undo kan bevare sin nuværende succes, som skyldes nytænkning af forsikringsprodukter, så de passer ind i en omskiftelig og digital hverdag.

undo-forsikring

QuickPay API integration

Som samarbejdspartner er vi utroligt stolte af Undos flotte integration til QuickPay. Design, brugervenlighed og sikkerhed er visuelt udført til perfektion hos Undo.

Med QuickPay som betalingsgateway er det muligt at ændre og style betalingsvinduet, og Undo har selv designet og tilpasset betalingsvinduet, så det passer ind i deres visuelle udtryk.

undo-betalingsvindue

Udover den overbevisende betalingsside ses det tydeligt, at Undo har et enormt fokus på kunderejsen gennem app’en. Brugeren bombarderes ikke med informationer for tidligt i deres kunderejse. Informationsflowet følger en opadgående kurve, som undervejs underviser og uddanner brugeren til at forstå produktet. Man mærker virkelig når man bevæger sig igennem Undo app’en, at Undo er ikke en forsikringsvirksomhed, som laver tech-løsninger, men en tech-virksomhed, der sælger forsikringer. Lækkert design og brugervenlighed er i højsæde.

No bullshit policy

Vi vil vove den påstand, at du vil føle dig underholdt når du i fremtiden skal tegne forsikringer hos Undo. Tonen er uformel og let forståelig, i betingelserne er der ikke indsat stjerner og skrevet særlige vilkår med småt i bunden. Dit personaliserede forsikringsoverblik er baseret på dine tidligere besvarelser omkring husstand, bolig, alder m.v. Hvad du ser og læser, er hvad du får. Det er en ambition hos Undo at fortsætte med at udvikle og forfine teknologien, så kunder hos Undo føler sig som frontrunners med et forsikringsvalg, der stemmer overens med deres egen selvopfattelse. Hos QuickPay er vi ikke et sekund i tvivl om, at Undo har lagt et fundament i armeret beton, som skal sikre at flere unge i fremtiden tegner en forsikring. Hvis ikke Undo kan, kan ingen!

undo-magi


Vi leder altid efter nye spændende virksomheder, som vi kan få lov at tale med og lære endnu mere omkring brancher og hvordan QuickPays løsninger gavner jeres forretning.

Skriv endelig en mail til lwl@quickpay.net, hvis den næste artikel skal omhandle dig og din virksomhed.