Julehandlen og 4. kvartal giver enhver købmand i detailbranchen julelys i øjnene. Men kigger du ned til drift-folkene, IT og de andre gode mænd og kvinder, der hver dag sørger for en strømlinet webshop uden tekniske udfordringer, så kan det godt være at julelysene er sløret af bekymrede tanker.

“Redundans!” råber de, og vi hos QuickPay stemmer i koret!

Vi ved nemlig godt at vi gerne skal have back-up af vores back-up, og måske endnu en back-up af back-uppens-back-up. Men de færreste overvejer, at have plan B klar til sine betalingsløsninger! Og det er slet ikke så svært som det lyder..

De fleste indløsere udskriver ingen fakturaer, før første betaling er gennemført. Derfor kan det være en livline midt i julehandlens kaos, at kunne skifte indløsningsaftale hvis ens leverandør har nedetid. For selv minutters nedetid kan betyde, at ordrer tilgår naboen og dermed vil alt det hårde arbejde til klargøringen af julehandlen være helt og aldeles spildt.

Back-up på betalinger

Nøgleord i QuickPays betalingsgateway er oppetid og stabilitet. Derfor har vi en statusside der melder ud ved fejl eller nedetid på QuickPay - https://status.quickpay.net/ - og der er altid mulighed for, at gå tilbage i historikken, dag for dag.

Når det kommer til indløsningsaftalen er denne jo en forudsætning for, at kunne modtage betalinger i QuickPays betalingsgateway. Vi opfordrer alle til, at kigge løsninger igennem og have en plan B aftale liggende i skuffen, som kan bruges i tilfælde af, at indløser er nede.

Hos QuickPay har vi integration til;

Clearhaus - https://quickpay.net/acquirers/clearhaus

Nets - https://quickpay.net/acquirers/nets

Swedbank - https://quickpay.net/acquirers/swedbank

Handelsbanken - https://quickpay.net/acquirers/handelsbanken

Tag en snak med en indløser og giv dig selv de bedste kort på hånden, før julehandlen for alvor sætter ind!

Back-up på betalingsgateway

I samme ombæring er det også vores klare anbefaling, at have en back-up aftale liggende på din betalingsgateway. Så hvis du ikke allerede bruger QuickPay, kan du oprette en gratis QuickPay konto - og klargøre din nødplan, hvis din shop bliver overløbet af glade købeklare kunder.

Glædelig julestress, juleræs, BlackFriday black-out - held og lykke med rekordjagten!