Kundehistorier

Følg QuickPay på facebook og twitter for at se når der kommer opdateringer

LinusPro - En kundehistorie

LinusPro har siden 2014 lavet kosttilskud til den kvalitetsbevidste forbruger. Fitness-bølgen skvulper (fortsat) over os og kosttilskud og proteinpulver er en daglig del af mange danskeres kost. Tidligere har sådanne kosttilskud ellers været forbeholdt elitesportsudøvere, men LinusPro sikrer hverdagens sportsmand og -kvinde kvalitetsprodukter, uden skadelige stoffer.

Læs mere >

The Athlete's Foot - En kundehistorie

The Athlete’s Foot er en sneaker-kæde med vind i sejlene! Med 8 butikker i blandt andet Kolding, Odense, København og Frederiksberg kan alle danske kunder købe online på theathletesfoot.dk og i bedste omni-channel strategi, returnere og bytte direkte i butikken.

Læs mere >

Swish og QuickPay

Til at fortælle om deres oplevelser med Swish har vi inviteret Tobias Müller fra Real Coffee og Rasmus Skov fra skisport.dk

Læs mere >

Not using QuickPay?

Get an account today - testing is free


MobilePay Checkout på Greenline.dk

Som en af de første har Greenline.dk integreret MobilePay Checkout i deres webbutik. Med MobilePay Checkout kan butikken hente kundens leveringsoplysninger direkte fra MobilePay, så kunden dermed slipper for at indtaste det i forbindelse med købet.

Læs mere >

QuickPay og Bluegarden - kundedrevet udvikling

Den opmærksomme bruger på manage.quickpay.net har måske bemærket en ny feature.
Under Tools > Payment Link er det nu muligt at få genereret mange betalingslinks ved at uploade en csv-fil.

Læs mere >

QuickPay case - Skisport.dk

Skisport.dk sælger alt i udstyr og beklædning til vinter og kulde.

Læs mere >

QuickPay case - Modeslips.dk

Modeslips.dk sælger slips, butterflies og tilbehør til danske webshopkunder og fortæller her om deres nuværende betalingssituation.

Læs mere >

subscribe via RSS