Marketanalyser

Følg QuickPay på facebook og twitter for at se når der kommer opdateringer

Et kig ind i krystalkuglen: 10 vigtige abonnements-tendenser, som vil fylde meget i 20’erne

Her ved indgangen til et nyt årti, så er det svært ikke at kigge tilbage på det årti, som er gået, og særligt interessant bliver det, hvis man tager sine abonnementsbriller på, og betragter udviklingen. 

Læs mere >

Black Friday 2019

Oprindeligt var det isoleret til Black Friday. Så blev det Black Weekend. Og nu ser vi klare tendenser på en Black Week.

Læs mere >

Black Friday 2018

Black Friday har de seneste år været den travleste dag for danske webbutikker, og det var også tilfældet i 2018, hvor sidste års rekorder igen blev slået.

Læs mere >

Not using QuickPay?

Get an account today - testing is free


Har I en plan B?

Som Black Friday og julen nærmer sig, fyldes vores mailbokse med gode råd og anbefalinger til, hvordan man gør sin butik klar til presset - og så skal vi da heller ikke gøre os for gode til at synge om en af vores kæpheste.

Læs mere >

Stiller din indløser krav om 3-D Secure?

Vi ser i stigende grad, at indløserne stiller krav om, at transaktioner skal gennemføres med 3-D Secure. 3-D Secure er en fællesbetegnelse for teknologier som Verified by Visa og Mastercard Secure Code.

Læs mere >

Tal fra foråret 2018

Foråret er (endelig) over os, og i forårs-kådheden har vi samlet lidt tal, som vi gerne vil dele.

Læs mere >

Black Friday 2017

Black Friday er en dag, som vi hvert år ser frem til med både spænding og ydmyghed. Det er en dag, som betyder rigtigt meget for mange tusinde af vores kunder, og det er en dag som stresstester alle systemer og rutiner. Det er i sagens natur vitalt, at alt bare spiller den dag.

Læs mere >

Black Friday

Man kan have mange holdninger til Black Friday. Fakta er, at det er en handelsdag, som rigtigt mange forbrugere har taget til sig. Samlet set - både i den fysiske detailhandel og på nettet - blev der på dankortet alene købt for lige over 2 mia. kr., og dermed blev dagen den største shoppedag nogensinde i Danmark.

Læs mere >

subscribe via RSS