e-conomic

Anvender man økonomisystemet e-conomic kan man nemt tilbyder sine kunder, at de kan betale de udstedte faktura online via QuickPay som betalingssystem.

Når man som forretning sender faktura fra e-conomic, vil kunden modtage anvisning og link til nemt at betale denne med betalingskort.

Eneste forudsætning er, at man har et abonnement med både e-conomic og en QuickPay-konto. Det koster ikke ekstra og er ganske nemt at sætte op.

Besøg https://www.e-conomic.dk for mere information om systemet


Integration

Opsætning hos QuickPay

 1. Gå til Settings > External Integrations > E-conomic i QuickPay Manager

 2. Klik på knappen CREATE E-CONOMIC TOKEN

  econ

 3. Kilk herefter på GO TO E-CONOMIC

  econ

 4. I vil herefter blive viderestillet til en side hos e-conomic. Her skal I logge ind med jeres e-conomic oplysninger

 5. Klik ‘Tilføj app’ econ

 6. Der vil nu komme en token-nøgle frem.

  Kopier denne token, og indsæt den i QuickPay Manageren, sammen med jeres e-conomic agreement no.

  econ

Opsætning i e-conomic

Første step i e-conomic er at gå til “Kategorier og enheder” > “Nummerserier” og ændre for “Fakturanummer” så “Næste nummer” er min 4 cifre langt. 

Så er det grundlæggende sat op, og nu skal der blot tilføjes et link i mailen til jeres kunder. I brødteksten skal I tilføje link:

https://payment.quickpay.net/e-conomic/pay?merchant_id=MERCHANT_ID&agreement_id=AGREEMENT_ID&invoice_id=[FakturaNr]

MERCHANT_ID erstattes med merchant ID og AGREEMENT_ID med payment_window agreement ID, som begge kan findes i QuickPay manageren under “Settings” > “Integration

Man kan endvidere sætte følgende parametre:

language=
language værdien angives i ISO 639-2 koder, eksempelvis er dansk = da Find jeres sprog her: https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_ISO_639-2_codes

payment_methods=
Payment methods angives som vist på https://learn.quickpay.net/tech-talk/appendixes/payment-methods

autofee=1

autocapture=1

Med fordel kan der sættes hak ved “Husk brødtekst”, så det gemmes til fremtidige faktura.

Så skulle det hele gerne virke, og vi anbefaler, at du prøver at udstede en testfaktura til jer selv for at få det bekræftet.

Bemærk

Bemærk venligst, at betalingen ikke bogføres som betalt i jeres e-conomic. Det bør først gøres, når I bogfører indbetalinger på baggrund af bevægelser på jeres bankkonto.

Bemærk også, at jeres fakturanumre skal være på minimum 4 cifre.

Bemærk, at e-conomic administratorkonti (til bogholdere og revisorer) ikke vil kunne anvendes i løsningen. Det er normale e-conomic konti med api-adgang, der skal anvendes.

Skulle man opleve, at man får nedenstående fejl, så er det højst sandsynlig fordi man har brugt en e-conomic bruger, der ikke har adgang til api’et, og man bør derfor rette brugeren og indsætte den korrekt på din QuickPay konto under e-conomic integrationen.


Integrationspartner

Hvis jeres support forespørgsel er mere end vi kan hjælpe med, er du velkommen til at kontakte vores integrations partnere. Noter jer dog at vore integrations partnere kan tage sig betalt for deres tid med support, installation etc.

SharksMedia

Disclaimer

Det skal bemærkes at brugen af modulet sker på eget ansvar. Vi yder kun begrænset support på brugen af det - men kan altid henvise til eksterne eksperter af hver enkelt system.


Kontakt QuickPay Support
Brug for hjælp?

support@quickpay.net