ViaBill

Danske ViaBill er en nem betalingsløsning til jeres webshop, som styrker jeres online salg. Hvis I tilbyder ViaBill, kan jeres kunder slippe for at betale hele ordrebeløbet med det samme, men i stedet dele betalingen op. Når kunden vælger ViaBill som betalingsmetode, afslutter kunden sit køb i ViaBills checkout og sendes retur til jeres shop.

Med danske ViaBill som betalingsmetode i din webshop, kan du tilbyde dine kunder kredit. Det er helt uden omkostninger for jer og uden risiko for chargebacks/indsigelser. Når jeres kunder slipper for at skulle betale hele ordrebeløbet her og nu, øger det både mersalg og basketsize i din shop.

Som QuickPay kunde kan I gratis oprette en ViaBill konto direkte fra QuickPay Manager. Med ViaBill er der hverken abonnements,- eller transaktionsgebyrer, og det fulde ordrebeløb afregnes til jeres bankkonto efter kun 14 dage

Fordele ved ViaBill:

  • Øget mersalg
  • Øget basketsize
  • Sikkerhed for betalingen
  • Ingen udgifter eller risiko for dig

Læs mere om ViaBill på viabill.dk/erhverv

viabill-pw

Indløsningsaftale med ViaBill

For at kunne modtage ViaBill betalinger via QuickPay skal I først have en aftale med ViaBill.

For at oprette sig hos ViaBill skal du blot logge ind i QuickPay manageren og navigere til: Settings > Acquirers > ViaBill, og herefter på Create ViaBill account. Så snart man trykker på knappen får man tildelt en API nøgle, som automatisk indsættes.

I er nu i stand til at modtage betalinger med ViaBill.

Første gang du modtager en betaling med ViaBill, vil du automatisk blive kontaktet af dem med henblik på at fuldende din oprettelse. Du kan med andre ord sagtens hæve dine ViaBill betalinger, men disse kan først blive afregnet til din bankkoto, når du har indsendt / uploadet dine hvidvaskdokumenter til ViaBill.

Det er gratis at oprette en ViaBill-aftale og der skal heller ikke betales et løbende abonnementsgebyr for aftalen. Transaktionsgebyret er på 0,75 % (ekskl. moms) pr. transaktion. Dette gebyr må ikke overføres til kundens ordre, da denne betalingsløsning som udgangspunkt skal være et rente- og gebyrfrit produkt for slutkunden.

Modtag ViaBill gennem QuickPay

Ønsker man at låse betalingen til ViaBill i et betalingsforløb, kan dette gøres vha. payment methods.

Angiv "payment_methods = viabill" der hvor I kalder QuickPays betalingsvindue.

Læs mere om Payment methods.

Valuta

Viabill kan håndtere DKK, EUR og USD

Viabill i iframe

Det er ikke muligt at bruge Viabill i en iframe.

Kontakt ViaBill

Tlf: 88 82 68 26
teknik@viabill.com


Kontakt QuickPay Support
Brug for hjælp?

support@quickpay.net