Subscriptions/Abonnementer

Opret subscriptions (abonnementer)

Den nemme måde at oprette subscriptions på, er at bruge QuickPay Form, altså gennem betalingsvinduet. For at ændre en betaling fra at være en almindelig engangsbetaling til at være en subscription, skal der ændres/tilføjes to felter til den form du poster til betalingsvinduet:

  • type skal sættes til subscription
  • description skal indføres og kan indeholde en værdi du finder passende. Det kan f.eks. være en unik streng der identificerer kunden.

Begge værdier skal naturligvis tages med i den checksum der udregnes og sendes med i formen til betalingsvinduet. Når du har oprettet en subscription, får du et ID retur og det skal du gemme til fremtidige trækninger på denne kunde.

Husk at slå subscriptions til for din indløser i QuickPay-manageren under Settings > Acquirers .

 

Træk penge på subscriptions (recurring)

Trækning af penge på en subscription, skal foretages via API og til det skal du bruge recurring funktionen. Dertil skal du bruge det ID du fik retur i ovenstående, det beløb du vil trække og et unikt ordrenr.

Lad os sige du fik ID 1234 retur da du oprettede din subscription, du vil trække 1,- DKK (valuta angives når du opretter din subscription og kan ikke ændres i dit recurring kald) og give denne trækning ordrenr. subtest. Så ville nedenstående cURL udføre det for dig.

curl -v -su '' -H 'Accept-Version: v10' -H "Content-Type: application/json" -X POST -d '{"order_id":"subtest","amount":"100"}' https://api.quickpay.net/subscriptions/1234/recurring

Kontakt QuickPay Support
Brug for hjælp?

support@quickpay.net