Black Friday kommer snigende og man kan ikke kalde sig betalingsudbyder uden også at give sit besyv med. For du er måske klar, men er du nu også helt sikker?

Læs med og undgå overraskelser den 27. november 2020!

Eksplosiv online vækst

bf-19-18-17

Siden Black Friday 2017 er udviklingen eksploderet. På bare 2 år er antallet af transaktioner på Black Friday fordoblet og det samme angår næsten omsætningen.

Black “Friday” strækker sig ofte over flere dage og længe inden den 27. november, tages der hul på prisfesten og rabatsatser. Det er vores forventning at 2020 bliver endnu en kæmpe omsætningsfest i det danske webshop land.

Omstændighederne i år (Corona), har betydet at mere af handlen er flyttet online, hvilket kun er endnu en årsag til, at vi spår at Black Friday 2020 kan slå de forrige tre års rekorder.

Tilbyd de rigtige betalingsmuligheder

Kunden er centrum i enhver forretning. Derfor er det også vigtigt, at tilbyde sine kunder de rigtige betalingsmuligheder. Som vi kan se af nedenstående overblik, står MobilePay Online for omkring 40% alle transaktioner på betalinger gennem QuickPay. Så hvis din webshop ikke tilbyder MobilePay Online, er dette et venligt skub - aktiver din adgang gennem QuickPay i dag!

kort-fordeling Fordeling af betalinger i Danmark, gennem QuickPay. Oktober 2020.

Enhver onliner’s mareridt

Din kunde er nået hele vejen til check-out, og alt er gået efter planen. Men kundens betaling går ikke igennem, men fejler og kunden giver op og prøver ved konkurrenten.

Det er scenariet, som bare ikke må ske!

Vi hos QuickPay arbejder på højtryk for at sikre os alt står skarpt til Black Friday, men derudover kan du også selv gøre noget for at sikre jer mod uforudsete udfordringer. Vi har skrevet en artikel om redundans og om at sikre sig mod nedbrud i alle tænkelige scenarier af dit betalingsflow. Vi anbefaler alle med en webshop til lige, at skylle dén artikel ned med en god kop kaffe!

God jagt

Til sidst vil vi da bare ønske alle en god jagt - hav en fantastisk julestart!